Cuma

En sevmediğim huyum herkesi kendim gibi sanmam

Hayatta hiçbir şeyden çekmedim "az" güzelliğimden çektiğim kadar. Lanet gelsin az güzelliğe, yere batsın!

O kadar averajda bir tip var ki bende, güzel desen değilim ama çirkin dersen hayvanlık edersin çirkin de değilim. Sabahları burnum gözüm filan kendi etrafındaki dönüşlerini tamamlayıp olması gereken yere geldiklerinde, geceleri doğru ışıkta durduğumda gayet de giderim var. Ama allah muhafaza bindiğim uçak adaya düşse, çok değil şöyle üç gün taraktan aynadan ayrı düşsem adeta bir küçük ev hayvanı olurum olurum adada, Mahmut dayı olurum.
"Az güzel" olduğum için bariz çirkin kadınlar gibi "amann koyun plesantasına bulansam yine de hayretmez koy götüne en iyisi ben bıyık bırakıp güzel kızlara salak damgası yapıştırayım" diyemiyorum. Ama sokaktaki her üç kadından ikisinde olan (sıradan) fiziksel özelliklere sahip olduğum için ağzımın tadıyla bir "ben dönyanın en gözel garısıyam" kafasına da giremiyorum. Hadi tamam bunlar yok bari "sevimli gibi" kızlardan olaydım hiç yoktan. En azından ortamın "dert babası, erkek kafası" sevimli, sırdaş kızı olur yine bir ekmek yerdim. Üstelik bu kızlara mor kot pantolon, soğanlı dürüm ve yüzlerce aptal kolyeyi aynı anda takmak da serbest.

**by the way, çirkin kadınlardan nefret ediyorum NOKTA. Kimse bana "ama niye ööle diyosun onlar kendi mi seçtikine öle olmayı?" gibi bozuk imlalarla atarlanmasın. Çirkin kadın=kompleksli kadın. Kendine duyduğu nefreti tüyü bitmemiş yetimlerden çıkaran ezikler ordusu. Kadın bile kendinde sevecek bir şey bulamamış senin, benim, Fatmagül'ün suçu ne? (Dikkat ederseniz "az güzel" olduğum için rahatlıkla çirkinlere saydırabiliyorum. Anayasada var bu)

"Az güzelliğin" yılmaz temsilcisi, kahverengi saç/göz sahibi her on kadından dokuzunun idolü Eva Longria..
Kendisi tüm götten bacaklı kadınlara"seks sembolü" olma yolunda umut ışığı olmuştur. Pirimizdir.

Salı

Hiç söylemiyosunuz


Şimdi biz, milyonlarca kadın (bunların yarısı ana, bacı, kardaş), bu kadar zamandır kokuyor muyduk aq?

Sonra da bana "Vay efendim neden okulunu okuduğun işi yapmıyorsun?", "Neden brief'lerden konkurlara ömür tüketmiyorsun?"diye soruyorlar. Ne için, böyle gerizekalı, insanları mal, kadınları teke peyniri yerine koyan reklamlar yapmak için mi? O zaman nasıl yaşayacağım ulan ben, bu blogda, günlük hayatta dalga geçtiğim, aşağıladığım, yargıladığım yüzlerce şeyin ufak bir özeti haline geldiğimde nasıl uyuyacağım aq?

Ayrıca pedi parfüme boğup milleti alerji yapacağınıza , o kenarının bacağı kesme sorununa çare bulun. Çocuk bezi gibi hışırdamasına bulun. Mal sürüleri. 

Cumartesi

Ön sevişme filan hep yalan bunlar


Yukarıdaki reklamla gün içerisinde film izleme sitelerinde olsun, forumlarda olsun sıklıkla karşılaşıyoruz. Şimdi böyle yazınca boş-beleş insanlar gibi o site senin bu forum benim gezdiğim anlaşılmasın. Gayet de işim gücüm var ama film de izliyorum, saksı değilim!
Reklama öyle nalet bir flash animasyon yapmışlar ki, çat burda çat kapı arkasında. Gözden kaçırmak, yokmuş gibi davranmak mümkün olmadığı gibi bir sefer "satın al" a tıklamışlığım bile var filmin sesini kısmak isterken. Alsam ne olurdu hala düşünüyorum aslında, atsan atılmaz, satsan satılmaz, hediye etsen başına dert. Kargocuyla, komşuyla onla bunla da yüz göz eder adamı diyecektim ama neyse ki gizli kutuda (nasıl bir şeyse artık, kutu içinde kutu gibi mi?) teslim ediliyormuş, yani kimse yumuşakçanızın kızarmış patates boyunda olduğunu anlamayacak, rahat olun!

Allaha çok şükür kadınım ve ergenliğimi tamamladığımdan beri uzamasını umduğum bir organım yok, kaldı ki erkek olsaydım bile bu reklama uyup da hap almazdım sanıyorum (Sanıyorum ama emin değilim, "erkek olsam piç olurdum yaee" geyiğini unutmayalım, unutturmayalım!) Yine de aynı reklam bu sabah mailime gelince dayanamadım artık şu herifin yamuk ağzına iki laf edeyim dedim. Her yerde karşıma çıkıyor, haddini bilsin allahın ufak pipilisi!

Bir kere bana bi söyleyin, o adamın surat ifadesi nedir, ağzına tuvalet terliğiyle pat pat vurmuşsun gibi surat çarpılmış, ağız çemçük edilmiş. Af buyrun halvetten değil de göbek taşından kalkmış gibi, ağzı yüzü kaymış. Hap Sağlık Bakanlığı onaylı tamam ama yan etki olarak ağzı yüzü ters ediyor demek ki. Bir de "işlem tamam" yazmışlar tey allam, evet ben de baktım kız mutlu gitmiş öbür dünyaya. Nur inmiş yüzüne. 

"3 ayda 7 cm" diyor ya, benim bildiğim Türk erkeği bununla yetinmez. En az 9 ay kullanır, sonra o fazladan 21 cm'i de kıvırır, kendine sokar. Bu kafada adamlara değil kız, arap sabunu bile yok çünkü.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...