Cumartesi

Kırıntılar

- Benimkinden öğrendiğime göre Heidi Klum'la Seal ayrılmışlar. Gerçek mi bilemiyorum tabi hasetliğinden de uydurmuş olabilir. Ama gerçekse çok üzülürüm. Ben Seal'in VS defilelerinde karısı karşıdan geliyorken liseli gibi kıpraşmasını, "vay benim hatunuma bak be" bakışını, gurur duymasını filan izlemeyi pek seviyordum. Resmen heyecan yapıyordu adam. Şimdi Adriana'nın kenafir bakışlı kocasına kaldık, onun da bir gözü kalk gidelim diğeri halt yeme otur diyor.
Off adam ağlamış bir de arkasından, koskoca zenci mundar oldu. O bacaklar sana da kalmaz Heidi!

- Annemde "aşırı bilgilendirme" var. Mesela eve yemek söylüyoruz, kapıda çocuğa "niye acılı getirdin evladım, zaten midemden sorunum var sonra gece uyuyamıyorum" diyor. Kredi kartı ile bir şey ödeyecek kasadaki kıza "ben bu kartla yeni tost makinesi ile çamaşır tozu aldım nasıl tarihi geçer?" diye soruyor. Mağazaların ortasında "bak senin sevdiğin renkten yapmışlar" diye yan reyona, bana bağırıyor. Tansaş'ın ortasında oluyor bu olay! Hayır kendisi geveze bir insan da değildir, öyle olsa "az konuş azcık" der halledersin sorunu. Ama günde üç beş şey söyleyip onlar da bu minvalde olunca kalbini kıramıyorum. Allah kimseye çaresiz dert vermesin. Şimdi biz bunun için psikologa gitsek adamın pazar neşesi oluruz.

- Nerede bir götünden göbeğinden şikayet eden şişman kız blogu var onun blog resmi makaron, iki lafından biri cupcake. Arkadaşım zaten kemiksiz 95 kilo geliyorsun, sevgilim beni beğenmiyor diye kapıları tırmalıyorsun ama Nutella'dan mezar bulsan içine yatıp "az daha atın üzerime" diyeceksin. Bir de bunların milletin resmini koyup "eteğin olmamış Jessica", "o saçlarını değiştir Rihanna" diye çemkirmeleri var (birinci tekil şahsın hunharca kullanımı). Asıl sen o kafayı değiştir bence abla. Selülit şakaya gelmez, beyne kadar ilerler tedavi edilmezse.

- Saçına fön çektirdiği için beş gün yıkanmayan kız, geçen durakta gördüm hemen tanıdım seni. Ben energizer tavşanı gibi çata çuta otobüsün peşinden koşarken, sen ince topuklarının üzerinde adeta bir kuğu gibiydin. Saçından gelen kesif sigara&yanık kokusu yüzünden ineceğim durağı kaçırdım ama olsun. Saçın düzdü ya önemli olan o. Canım benim!

- Tilki (Hüseyin) anlattı, gülmekten "cafe latte"mi püskürttüm. Kızın arabasında ormanda sevişirken polise yakalanıyorlar, ehliyet ruhsat filan derken arabanın kızın olduğu ortaya çıkınca doğulu memur eğilip "ohh paşama bak, hem kendini gezdirt hem kızı götür. Kimsin lan sen leodo di karpiyo musun benim başıma?" diyor. Allahım, yerinde olsam donu toparlayamazdım gülmekten.

- Kuaför psikolojisi çok acaip. Bir kere sen oturuyor o ayakta olduğu için kuyruğu adamın eline vermiş durumdasın zaten. Bir de o fön makinalarının sesinden bir şey duyamıyorum ben, kulaklarım zaten her gece bilmemkaçyüz desibele maruz kalmaktan erken emekliye ayrıldı. O seste mırıl mırıl konuşuyor şerefsiz ben de her şeye kafa sallıyorum. Ulan ya bana "saçını maymun götü modeli keselim" dediyse, ya "hürrem karameli yapalım sana çok yakışır" diye kumpas kurduysa, neyi onayladım lan ben diye kendi kendimi yiyorum sonra. Zaten iki kişi tepemde. Çok sinir oluyorum ulan. Makinayı kapat öyle söyle delikanlıysan!

- "Lerzan Mutlu" geçirdim geçenlerde. Bu seneki kışa denk geldi neyse ki, yaz olsa günler uzun insan dayanamaz. Neyse yılın geri kalanında rahatım, siz de geçirmediyseniz bir kere de yapın kurtulun. Beyaz Tv 'de.

Haremime Almaya Layık Bulduğum 5 Adam (Capsli)

Gasilhane can almaya devam ediyor sayın seyirciler. Yine bir mim yine İzmir'in göbeğinde dehşet..
Kendisi benim gibi ehl-i namus bir hatuna haremime alacağım on ünlü adamı sormuş üstelik. Tamam yapayım ama mental gözlemlerime dayanarak söylüyorum, 10 adamı bir yere koyarsak orası kıraathaneye döner. Düşünün etrafta Arif'in Manchester'a attığı golden, HilalCebeci'nin memelerinden bahseden on adam. Kavga, kıyamet, küfür. O kadar adamın çıkartacağı feromonu, taşak kokusunu düşününce bir de..beş iyidir. Beş kişi alayım ben, az olsun bizim olsun.
Ayrıca da baştan anlaşalım ben erkeğin zeki, çevik ve ahlaklısını sevmem! Elimde zaten Amerika'da doktora yapmış bir endüstri mühendisi var, hayatım hayat değil, her günüm ayrı çile. O yüzden nerede bir hayvan özeti, ayı yavrusu var dolduracağım hareme. Entellektüellikte bir yere kadar, bundan sonra ortaokuldan yukarı diploması olan adam giremez ulan o haremin kapısından! Az laf, çok kas!

 1- Jason Statham

Ya ne olmasını bekliyordunuz bilmiyorum. Benim için sözlükte erkek tanımının karşısında kendisinin fotoğrafı vardır. O kolları, sigara içişi, tam kıvamında sakalı, takım elbisenin çok yakışmasını filan geçtim bir de bu ademoğlu mükemmel gülümsüyor. Yetmezmiş gibi! Bir takım insanlar sanayi mahallesinde kendisinin pek çok benzeri olduğunu iddia etseler de ben bu vesileyle hastası olduğum "taklitler asıllarını yaşatır" klişesini yad etmekten ve kendisini haremimin baş köşesine yerleştirmekten zevk duyarım. Kayıtlar kapandı, bundan sonrası ek kontenjan.

2- Jason Momoa

Karizma nedir? Karizma budur, dağılabilirsiniz. Sevgili Gasilhane Game Of Thrones'dan başka bir yakışıklıyı kaptığı için kendisi bana kaldı, oh pek de iyi oldu çok da güzel oldu. Bu adam Khal Drogo değilken de tarz sahibi bir insan, ultimum kas-adonis bir kişilik. (olay "jason"da bitiyor arkadaşım, garantisi benim, boş yok)

3- Manu Bennett

Spartakus izleme sebebim diyeceğim ama orada bundan çok var. Hatta dizinin cast listesini benim harem kayıt listesine direkt kopyala-yapıştır yapabilirim. Bittabi ki esmer ve boncuk gözlü olması tercih sebebi. Bir de kemikli yüzü, bir de geniş omuzları, bir de..(diziyi izleyin, konuşturmayın adamı)

4-Tyson Beckford

Gördüm ki hiç birinizin listesinde şöyle hakkıyla bir zenci (bu kelime çok ofansif gelmiyor bana o sebeple kullanacağım) yakışıklı yok. Irkçılığın bu kadarı. Neyse ki ben zedelenen itibarlarını bu nefis Çin-Jamaika kırması adamı haremimin nadide bir köşesine yerleştirerek iade edeceğim. Zenci candır. 
Blogu okuyacak ergen kütlesini yanlış yönlendirmemek adına bu adamın Ralph Lauren reklamlarından bir resmini koymuyorum. Ayrıca bir insan evladına takım elbise bu kadar yakışmasın ya, bir de o gülümseme tey allam, çok lazımmış gibi!

5-Yoann Gourcuff

Sporcuları ayrı, Fransız erkeklerini ayrı sevmem. Bu ikisini bir araya getirmiş bu herifi alıyorum bu sebeple haremime. Tek başına Biscolata reklamı gibi çocuk vallahi. Binicem üzerine, vurucam kırbacı!

**Bu listede Mehmet Günsur evlenip çoluk çocuğa karışması ve ergenlerin sevgili olmasından, Brad Pitt sarışınlıktan, Dean Winters temiz yüzlülükten ve Michael Madsen yaş haddinden dolayı yer almamışlardır!! (gelir özür diler, bir daha yapmayacağız derlerse bir şeyler düşünürüz)

Salı

Bir takım sorular

Resmen kaşındım, Gasilhane' de beni mimledi. Hak ettim ben bunu.

1. Sence çok anlamlı bir söz?
"Çocukken her gece bir bisiklet için tanrıya dua ederdim. Bir gün tanrının çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim, bir bisiklet çaldım ve her gece tanrıya beni affetmesi için dua ettim" Al Capone

"Nereye dönersen dön kıçın arkada kalır" Orhan Baba (bizim Orhan bu, bardan..)

2.Makyajında olmazsa olmazın?
Siyah göz kalemi

3.Uyguladığın güzellik tüyosu nedir?
Yanımda her zaman yeterli miktarda votka bulundururum.

4. En sevdiğin içecek?
Portakal suyu ama konsantre, Ice-tea ama limonlu. Şeftali gelirse kavga çıkartırım, parfümlü su resmen.

6. En çok sevindiğin iltifat?
Çok güzel gülüyorsun. (Laf memelerle kalçaya gelmeden önce son çıkış bu)

7.Favori kitabın?
Çerezlik olsun derseniz "What makes Sammy run?" (Budd Schulberg) okuyup adam olucam derseniz Atlas Shrugged (Ayn Rand), Animal Farm (George Orwell), vurmalı çalgılarda Ağır Roman (Metin Kaçan), sobada güzel yanma derecelerine göre de Leo Buscaglia & İpek Ongun all time mix.

8.Sana görünüş olarak yakın bulduğun ünlü?
Makyaj yapmazsam Kubat'a benziyorum. Eskiden Hande Ataizi'ne benzetiyorlardı ama artık o kendisine benzemediğinden insanlarda yavaş yavaş Jessica Biel'e benzediğim algısını yaratmaya çalışıyorum çeşitli subliminal mesajlarla. Azimliyim, başaracağım.

9. Herkesin beğendiği ama senin sevemediğin bir ürün?
Starbucks. Orada düzgün (karamelsiz, bir metre köpüğü olmayan ve tercihen "kahve"rengi) bir kahve içebilmek için ne ısmarlamam gerekiyor çözemedim. Her sefer ayrı bir macera.
Bir de "cupcake". Dünyanın en overrated yiyeceği.

10. Şu an en çok almak istediğin kozmetik ürünü?
Sabahın beşinde kasa sayımı yaparken gözlerimi açık tutacak herhangi bir krem ya da jel. Otomatik Portakal stili bir tutacak, geçişli kolon, kriko vesaire de olur. Yapmadılar di mi daha?:(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...