Pazartesi

Maria mercedes marimar rosalinda'ya sonra hepsi thalia'ya..

Her ucuz kuaförün default tabela fotoğrafı

Şu ahir dünyada güzelliğinin ekmeğini en çok kim yedi diye sorsanız ne Adriana Lima derim ne Sharon Stone. Benim için Thalia'dır o hatun. Kadın asırlardır bu piyasada olmasına rağmen ne akılda kalıcı bir parçası var (Thalia'nın aslında bir şarkıcı olduğunu biliyor muydunuz?:) ne de bir şovu, bir konseri bir şeysi. Ama hala Thalia makyajı isteyen insanlar var düğününde. Yirmi yıldır bir milletin güzellik algısı değişmez mi arkadaşım, ne bitmez sevdaymış içimizdeki.
Allah aşkına söyleyin siz de ne zaman saç renginizi değiştirmek isteseniz elinizde Rosalinda resimleriyle kuaförlere koşmadınız mı? Ne zaman işiniz güzellik forumlarına düşse bunun boy boy fotoğraflarıyla karşılaşmadınız mı? Ben mesela, yıllarca Thalia dalgası yapacağım diye maşalarla yaktım saçlarımı, Aysel Gürel'e döndüm sayesinde. (o da rahmet istedi bak)

Ortalama Türk kadınının olmak istediği kadındı Thalia, dikkat çeken ama sıradan çizgiden de uzaklaşmayan "ölçülü" güzelliğiyle hem içimizden biri, hem kapak kızıydı.
Bir de pembe dizileri vardı bunun Marimar, Rosalinda vs.. orada da salım salım salınır taş gibi latin heriflere göbeğinden zeytin yedirirdi. Küçüktük ne bileyim, özenirdik. Sen hem her durumda zengin aile çocuklarını kendine aşık edebilesi olan, ballı bir abla ol hem de yaklaşık 17 sene süren dizide 16 sene bakire kalmayı başar. Akıl alacak iş değil vallahi.


Bu da yaşı tutanlar için "Marimar" dan bir enstantene. İşte bu abla yıllarca hep elledi bu çocukları, mıncıkladı, vermedi de sonunda, mundar etti.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...