Cumartesi

Haremime Almaya Layık Bulduğum 5 Adam (Capsli)

Gasilhane can almaya devam ediyor sayın seyirciler. Yine bir mim yine İzmir'in göbeğinde dehşet..
Kendisi benim gibi ehl-i namus bir hatuna haremime alacağım on ünlü adamı sormuş üstelik. Tamam yapayım ama mental gözlemlerime dayanarak söylüyorum, 10 adamı bir yere koyarsak orası kıraathaneye döner. Düşünün etrafta Arif'in Manchester'a attığı golden, HilalCebeci'nin memelerinden bahseden on adam. Kavga, kıyamet, küfür. O kadar adamın çıkartacağı feromonu, taşak kokusunu düşününce bir de..beş iyidir. Beş kişi alayım ben, az olsun bizim olsun.
Ayrıca da baştan anlaşalım ben erkeğin zeki, çevik ve ahlaklısını sevmem! Elimde zaten Amerika'da doktora yapmış bir endüstri mühendisi var, hayatım hayat değil, her günüm ayrı çile. O yüzden nerede bir hayvan özeti, ayı yavrusu var dolduracağım hareme. Entellektüellikte bir yere kadar, bundan sonra ortaokuldan yukarı diploması olan adam giremez ulan o haremin kapısından! Az laf, çok kas!

 1- Jason Statham

Ya ne olmasını bekliyordunuz bilmiyorum. Benim için sözlükte erkek tanımının karşısında kendisinin fotoğrafı vardır. O kolları, sigara içişi, tam kıvamında sakalı, takım elbisenin çok yakışmasını filan geçtim bir de bu ademoğlu mükemmel gülümsüyor. Yetmezmiş gibi! Bir takım insanlar sanayi mahallesinde kendisinin pek çok benzeri olduğunu iddia etseler de ben bu vesileyle hastası olduğum "taklitler asıllarını yaşatır" klişesini yad etmekten ve kendisini haremimin baş köşesine yerleştirmekten zevk duyarım. Kayıtlar kapandı, bundan sonrası ek kontenjan.

2- Jason Momoa

Karizma nedir? Karizma budur, dağılabilirsiniz. Sevgili Gasilhane Game Of Thrones'dan başka bir yakışıklıyı kaptığı için kendisi bana kaldı, oh pek de iyi oldu çok da güzel oldu. Bu adam Khal Drogo değilken de tarz sahibi bir insan, ultimum kas-adonis bir kişilik. (olay "jason"da bitiyor arkadaşım, garantisi benim, boş yok)

3- Manu Bennett

Spartakus izleme sebebim diyeceğim ama orada bundan çok var. Hatta dizinin cast listesini benim harem kayıt listesine direkt kopyala-yapıştır yapabilirim. Bittabi ki esmer ve boncuk gözlü olması tercih sebebi. Bir de kemikli yüzü, bir de geniş omuzları, bir de..(diziyi izleyin, konuşturmayın adamı)

4-Tyson Beckford

Gördüm ki hiç birinizin listesinde şöyle hakkıyla bir zenci (bu kelime çok ofansif gelmiyor bana o sebeple kullanacağım) yakışıklı yok. Irkçılığın bu kadarı. Neyse ki ben zedelenen itibarlarını bu nefis Çin-Jamaika kırması adamı haremimin nadide bir köşesine yerleştirerek iade edeceğim. Zenci candır. 
Blogu okuyacak ergen kütlesini yanlış yönlendirmemek adına bu adamın Ralph Lauren reklamlarından bir resmini koymuyorum. Ayrıca bir insan evladına takım elbise bu kadar yakışmasın ya, bir de o gülümseme tey allam, çok lazımmış gibi!

5-Yoann Gourcuff

Sporcuları ayrı, Fransız erkeklerini ayrı sevmem. Bu ikisini bir araya getirmiş bu herifi alıyorum bu sebeple haremime. Tek başına Biscolata reklamı gibi çocuk vallahi. Binicem üzerine, vurucam kırbacı!

**Bu listede Mehmet Günsur evlenip çoluk çocuğa karışması ve ergenlerin sevgili olmasından, Brad Pitt sarışınlıktan, Dean Winters temiz yüzlülükten ve Michael Madsen yaş haddinden dolayı yer almamışlardır!! (gelir özür diler, bir daha yapmayacağız derlerse bir şeyler düşünürüz)

5 yorum:

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Jason Momoa! Daha da bir şey denmez....

Adsız dedi ki...

Çok şahane liste olmuş. Manu candır. O fransız da ilginçmiş ben de sevmem oysa ki.

sincity dedi ki...

uzunincekıvırcık; sen de yap bu mimi, gözümüz gönlümüz açılsın. Gerçi sokağa çıkınca yine acun ılıcalı kıvamında adamlar gorucez ama olsun. Bır de guzel sozlerıne tesekkurler ben senın bloga yorum bırakamıyorum. Essek dıılım yani geldim, yoktun:)

Gasilhane, bir daha ne zaman protesto ediyoruz fransayı? Zamanı geldi mi haber verin bana kacırıyorum hep.

the imp dedi ki...

ilk iki de neden jason var? tesadüf mü.. bir de robert downey jr. görmediğime de sevindim, onu da belirteyim...

sincity dedi ki...

hareme komık adam sokmam, cıvık mudurum afedersın.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...