Cumartesi

Kırıntılar

- Benimkinden öğrendiğime göre Heidi Klum'la Seal ayrılmışlar. Gerçek mi bilemiyorum tabi hasetliğinden de uydurmuş olabilir. Ama gerçekse çok üzülürüm. Ben Seal'in VS defilelerinde karısı karşıdan geliyorken liseli gibi kıpraşmasını, "vay benim hatunuma bak be" bakışını, gurur duymasını filan izlemeyi pek seviyordum. Resmen heyecan yapıyordu adam. Şimdi Adriana'nın kenafir bakışlı kocasına kaldık, onun da bir gözü kalk gidelim diğeri halt yeme otur diyor.
Off adam ağlamış bir de arkasından, koskoca zenci mundar oldu. O bacaklar sana da kalmaz Heidi!

- Annemde "aşırı bilgilendirme" var. Mesela eve yemek söylüyoruz, kapıda çocuğa "niye acılı getirdin evladım, zaten midemden sorunum var sonra gece uyuyamıyorum" diyor. Kredi kartı ile bir şey ödeyecek kasadaki kıza "ben bu kartla yeni tost makinesi ile çamaşır tozu aldım nasıl tarihi geçer?" diye soruyor. Mağazaların ortasında "bak senin sevdiğin renkten yapmışlar" diye yan reyona, bana bağırıyor. Tansaş'ın ortasında oluyor bu olay! Hayır kendisi geveze bir insan da değildir, öyle olsa "az konuş azcık" der halledersin sorunu. Ama günde üç beş şey söyleyip onlar da bu minvalde olunca kalbini kıramıyorum. Allah kimseye çaresiz dert vermesin. Şimdi biz bunun için psikologa gitsek adamın pazar neşesi oluruz.

- Nerede bir götünden göbeğinden şikayet eden şişman kız blogu var onun blog resmi makaron, iki lafından biri cupcake. Arkadaşım zaten kemiksiz 95 kilo geliyorsun, sevgilim beni beğenmiyor diye kapıları tırmalıyorsun ama Nutella'dan mezar bulsan içine yatıp "az daha atın üzerime" diyeceksin. Bir de bunların milletin resmini koyup "eteğin olmamış Jessica", "o saçlarını değiştir Rihanna" diye çemkirmeleri var (birinci tekil şahsın hunharca kullanımı). Asıl sen o kafayı değiştir bence abla. Selülit şakaya gelmez, beyne kadar ilerler tedavi edilmezse.

- Saçına fön çektirdiği için beş gün yıkanmayan kız, geçen durakta gördüm hemen tanıdım seni. Ben energizer tavşanı gibi çata çuta otobüsün peşinden koşarken, sen ince topuklarının üzerinde adeta bir kuğu gibiydin. Saçından gelen kesif sigara&yanık kokusu yüzünden ineceğim durağı kaçırdım ama olsun. Saçın düzdü ya önemli olan o. Canım benim!

- Tilki (Hüseyin) anlattı, gülmekten "cafe latte"mi püskürttüm. Kızın arabasında ormanda sevişirken polise yakalanıyorlar, ehliyet ruhsat filan derken arabanın kızın olduğu ortaya çıkınca doğulu memur eğilip "ohh paşama bak, hem kendini gezdirt hem kızı götür. Kimsin lan sen leodo di karpiyo musun benim başıma?" diyor. Allahım, yerinde olsam donu toparlayamazdım gülmekten.

- Kuaför psikolojisi çok acaip. Bir kere sen oturuyor o ayakta olduğu için kuyruğu adamın eline vermiş durumdasın zaten. Bir de o fön makinalarının sesinden bir şey duyamıyorum ben, kulaklarım zaten her gece bilmemkaçyüz desibele maruz kalmaktan erken emekliye ayrıldı. O seste mırıl mırıl konuşuyor şerefsiz ben de her şeye kafa sallıyorum. Ulan ya bana "saçını maymun götü modeli keselim" dediyse, ya "hürrem karameli yapalım sana çok yakışır" diye kumpas kurduysa, neyi onayladım lan ben diye kendi kendimi yiyorum sonra. Zaten iki kişi tepemde. Çok sinir oluyorum ulan. Makinayı kapat öyle söyle delikanlıysan!

- "Lerzan Mutlu" geçirdim geçenlerde. Bu seneki kışa denk geldi neyse ki, yaz olsa günler uzun insan dayanamaz. Neyse yılın geri kalanında rahatım, siz de geçirmediyseniz bir kere de yapın kurtulun. Beyaz Tv 'de.

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Insan kilolu diye istedigini yiyemeyecek mi ustelik herkesin blogunda istediklerinden bahsetme hakki var begenmiyorsaniz tepedeki carpiya basip cikabilirsiniz?

Adsız dedi ki...

İnsan kilolu da olsa tabii ki istediğini yer, 'hem kilosundan aşırı şikayet edip hem de makarona tapan' kızlardan bahsediyo.

Hem dana gibi gezip hem de gözün nutellaya kayıyosa birileri eleştirir bunu yasaklayamazsın. Ki biz eleştirmesek bile inan erkek arkadaşlar çaktırmadan eleştirir.. Yalnızken.

sincity dedi ki...

Şişmanların algıda seçiciliği yüksek oluyor. Koca yazıda o bölümü görmüş adsız insan. Yiyin yahu, yediğinizde gözümüz yok. Aksırana tıksırana kadar yiyin.

Adsız dedi ki...

Yine de açıklayalım dedim atladım sayın yazar. Çünkü sinir oluyorum beğenmezsen çık git mantığına. Belki beğendik ama o konuyu eleştirmek istedik? Belki sana aşığım ama az ye demek istiyorum?

sincity dedi ki...

Ben bir de şunu anlamıyorum şişmanların istedikleri kadar zayıflarla alay etme hakları var "bu ne ya iskeletin çıkmış, git biraz yemek ye adamın eline kemik geliyodur, iki boyutlu gibisin, ölü gibisin" bilmemne. Biz söyleyince suç. Bişey de desek bari!

Adsız dedi ki...

Bizim trip atma hakkımız yok. Olmasın da.

Adsız dedi ki...

Mim bulsam paylaşıcam yine, sapık gibi sardım hee

sincity dedi ki...

Valla ben de blogda yazı yok durmadan mim yazıyo demesinler diye yazdım bunu. Mahalle baskısından çok korkuyorum:(
Bu sefer ben paslayacagım, ebeledim simdiden sizi sayın Gasilhane. (ilk sorum da güzelim kıza neden gasilhane diyoruz olacak. Kısaltmaya da dilim varmıyor)

Adsız dedi ki...

Ölümü hatırlatsın diye sayın yazar. Bazen çok ciddi şeylerden bahsetmek istiyorum, bazen de çok boş şeylerden. Her durumda bi anda çat diye ölüvereceğimi hatırlamaya ihtiyaç duymuştum-vay be uzun zaman önce başlamışım, daha üni kazanmamışken

sincity dedi ki...

Ölümle ilk tanıştığımda anketörlük yapıyordum yaş 15 filan. Bir firmanın ürünlerini dağıttık, kadının birinin bütün bilgilerini aldım çayını içtim bir ay sonra ürün hakkındaki fikirlerini almaya gittiğimde öldüğünü öğrenmiştim. Resmen travma yaşadım aylarca. O güne kadar nasıl bir gafillikle geldiysem artık, sanki insanlar yaşlanmadan, yatakta aylarca hasta yatmadan ölemezmiş gibi. Öyle arada ölmüş resmen kadın ya, bu kadar basit aslında.

Adsız dedi ki...

İşte o travmadan çıkma yolunu ben sürekli ölümü hatırlayıp bunu unutarak yaşamamak olarak buldum. Unutmak istemediğim için. Çat diye ölüyolar ölücez belki sabahı görmiycem. Bunu bildiğimi unutmamak daha huzurlu devam etmeyi sağlıyo bence. Unutuluyo çünkü insan bu

sincity dedi ki...

Bence yukarıdaki şişko da "amann bir daha mı gelicez dünyaya ayol, nasılsa ölcez" kafası yüzünden yiyor cupcakeleri. Aynı düşünce bilinçsiz ellerde ne hale geliyor bak

sincity dedi ki...

Şişko dedim ya, öleyim hakkaten ben. çemkirecekler yine bisürü.

Adsız dedi ki...

Evet çemkirecek yine biri ve bulursa göbeğiylen dövecek, izlemedeyim:)

Adsız dedi ki...

24 saatten kisa surdu ama! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...