Pazartesi

İntoko kijiji asdf vs..

İnternette yapacak hiçbir şeyiniz kalmadıysa, facebook batağına batıp, bobileri, 4chan ve türevlerini, twitter zıkkımını, sözlükleri, youtube'u.. kısacası geyik yapılabilecek her ortamı tükettiyseniz, hala yalnız, mutsuz ve fakirseniz, kocanız terkettiyse, patronunuz götün tekiyse üzülmeyin! Hala umut var. Ben de sizin gibiydim ama dört gündür İntoko ilanlarını okuyorum ve hayatım değişti. Şu anda bu yazıyı Miami plajlarından yanımda 1.80'lik masör sevgilimle malibu yudumlarken yazıyorum. İntoko hayatımı değiştirdi. Teşekkürler İntoko!
Ciddi oluyorum, bu site çok komik. Komik olsun diye yapılmamış ama komik. Ücretsiz ilan verip dünya üzerinde paraya dönüştürülebilecek herhangi bir şeyi satabiliyor, eleman ve iş arayabiliyorsunuz ama bedava olan her yer gibi buranın da çivisi çıkmış, koskoca ticaret sitesi Cem Yılmaz'ın gençliği gibi olmuş durduk yere.


Açıkçası ben bu ilanı geri aradım. Günlük 150 tl diyor farkında mısınız bilmiyorum, "insan canlısı ejdarhama bakıcı arıyorum!" dese yine arardım ki adamcağız sadece ütü yaptırmak istiyor. Adam haklı beyler, etraf ağzını büzdüre büzdüre "en nefret ettiğim ev işi ütüüüğğ" diye mızıklanıp ütü piyasasını yükselten kadınlarla dolu, kim yapacak ulan o zaman bu ütüleri?!
Ayrıca en nefret ettiği ev işi ütü olan kadından inceden tırsarım ben, o kadın hayatında hiç klozet fırçalamamış ya da buzdolabını çekip arkasındaki örümcek ağlarını almamış kadındır. Elinden kabuklu ceviz yenmez. Perde takmanın zulmünü hiç yaşamamıştır büyük ihtimalle. Yoksa en nefret ettiği işin ütü olmasının mantıklı bir açıklaması yok, ütü temiz iş, mis gibi çamaşırları seriyorsun, temiz temiz katlıyorsun. Üstelik ütü yaparken gelecek planı yapabilir, bakkal listesini düşünebilirsin. Misal elektrik süpürgesi öyle değil, adamın hayatından çalıyor sinsi sinsi.
ps; doğru tahmin, pozisyon dolmuş:((


Şimdi ben bu ilanı okurken "bu işleri asla yapmıyorum zinhar teklif etmeyin" bölümüne geldiğimde "o" işlerin fahişelik, dansözlük, konsa çıkmak filan olduğunu düşündüm her mantıklı insan gibi. Gel gelelim hanım kızımızın asla tenezzül etmeyeceği işler sekreterlik, asistanlık vb gibi gerçekten çalışmasını gerektirecek işlermiş. Hak verirsiniz ki bir insanın 105 kiloya erişip o kiloyu uzun süre koruması pek kolay değil, insan 9-5 arası çalışsa erir gider. Öyle düşününce mantıklı. Başka türlü düşününce de mantıklı. 105 kilo bu, her şey mantıklı.


Özel dedektiflik müsessesesi var mı yau bizde? Kimse de söylemiyor lan , bilsem 8 sene önce "sen bu yapının mimarisini biraz incele ben sigara alıp geliyorum" diyerek beni Söke Tapu Sicil Müdürlüğü'nün önüne bırakıp kayıplara karışan sevgilim Hüseyin'i aratırdım bunca yıldır. Başına bir şey gelmiş olmasından çok korkuyorum. Çok iyi biriydi, arada kahveye giderdi, nasıl böyle bir şey yaptı anlamadık çünkü. Evine dön Hüseyin :(:(
Yalnız bir şeyi anlamadım, öğrencileri kim takip ettiriyor, niye takip ediyorsunuz? Kaçmıyoruz tamam ödeyeceğiz, iyi ki okurken bir öğrenim kredisi aldık aq, şu yaptığınız muameleye bak!
Ayrıca sadece Bursa içinde ben de bulurum adres, hap kadar şehirde zillere basıp kaçsam iki günümü almaz adresi tespit etmek. Olmadı muhtarlıkları gezerim, telefon rehberini kurcalarım yine bulurum. Peşindeyim Hüseyin!!


Hijyene önem vermeden nasıl temizlik yapılır zaten demeyin, kadın yer sildiği bezi mutfak tezgahına da kullanmıyormuş işte ondan bahsediyor. Kesin yukarıdaki ütü işini de bu abla aldı. Başvurduğu her işi alır bir dekoltesi var. Eve yurda sokmamak lazım böylesini, kocayı çocuğu da alır, tertemiz yapar evi.


Bakın bununla dalga geçmeyeceğim çünkü durum vahim. Bu ilanı ciddiye alıp arayacak genç kadınların yiyecekleri kazığın boyutlarını anlatmaya o mikrofon yetmez. 
Bundan önceki ilanlarda kişilerin amacı belli haliyle onları arayacaklarda da bir arz-talep oluşacaktır sorun yok ama bunlar o "gezelim görelim tarzı" programda insanlara nereleri gezdirir neler gösterirler bilemiyorum.
Yapmayın etmeyin, 1630 kişi okumuş bir de bu ilanı tey allahım! Bunlardan 1000 tanesi ilanı umursamasa, 100'ü erkek olsa, 10 kişi numarayı düşüremese, 500 tanesiyle şartlarda anlaşamasalar temiz 20 tane yeni kız düştü işte Adana pavyonlarına. Aritmetik affetmez!


En sevdiğimi en sonra sakladım. Bu abla iş bulamasın yemin ediyorum ben el atacağım, hayırlısıyla onu güzel bir yere yerleştireceğiz. 
Ama bir sorun var, insanın aklına süper lüks deyince Dubai'deki gemi şeklinde otel geliyor. Hiç olmadı bir WOW filan kurtarır diyorsun. Ama Kuşadası'nda en fazla İbrahim Tatlıses'in oteli var. Bilemedim şimdi, kendisine layık mı? Sonuçta siyasal bilgiler fakültesinden uluslararası ilişkiler bitirerek mezun olabilmiş bir zeka var karşımızda. Az bile istiyor, bugün "sen kalk ben oturacağım" dese hepimizin koltuğunu alır, yine insaflı kadın.

Ps; Bu arada biliyorsunuz değil mi güzel insanlar, sevgi kelebekleri, internete bir içerik yüklediğiniz zaman onu ortak paylaşıma açmış oluyorsunuz. Yani isteyen herkes sizin fotoğrafınızı, bilgilerinizi kullanabilir (dolandırıcılık, sahtecilik vb suçlar haricinde..) Dolayısıyla bu ilanları burada yayınlamak için sahiplerinden izin almak zorunda değilim. Size şimdi çok pis yasalı masalı konuşurdum inandırmak için ama kaynımın eltisinin dünürü avukat o söyledi bana da. Sonuçta sanal dünyaya fotoğrafınızı yüklerken benim gibi kötü insanlar alay etsin istemiyorsanız suratınıza paint'te saksı çizin. Telefon numaranızı da orda burda dağıtmayın bi zahmet, sonra arıyorum ulaşamıyorum neymiş o numara herkeste varmış değiştirmiş. Kezban'ın keranesi sanki. Verme efendim alla alla, benim niye numaram herkeste yok dağıtmışsın zamanında ona buna bir ekmek çıkar mı diye, müstahak sana!

10 yorum:

erim dedi ki...

''Oğlumu bulana veya getirene yüz bin lira veriyorum!''

isabel dedi ki...

harikasın sen! ne güzel bir post olmuş bu, keyifle okudum :)

sincity dedi ki...

Erim, bulup da getirmeyenin allah cezasını versin.

isabelle, ;);)

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Yaa ben bu post u yeni görüyorum. Tüm yayınlananlar çıkmıyor benim kumanda panelinde :( çok eğlenceli olmuş süpersin fakat Kuşadasın'da artık ibonun otel kalmadı iyi de oldu çok güzel otellerimiz var :P ama o kadına 3 yıldızlı köşe oteller bile fazla :P

Adsız dedi ki...

O tripleri makyaj blogçuları atıyo:)) Hayatım değişti sayende, ilanlara bakıp duruyorum.. Acaba seksi bi işlere mi girsem:))) bu yaştan sonra:))

Adsız dedi ki...

Bi de şeye bak 'her buluşmada 200 lira vericem gezicez' adamına bak amk ya o tiple kafadan 200 dolar en az. Gerzek!

sincity dedi ki...

Ya onları gördüm de karikatürün esprisini yapmak gibi geldi buraya yazmak hay allahım, hayır düşünüyorum çok yazık adama ya düşün sadece gezmek ıstıyor. Onun ıcın bıle para vermesı lazım. Kotu bır nıyetı yok ınanıyorum ben:)

Adsız dedi ki...

Çok fena anladım, karikatürü anlatıp dururum öyle ben:)

Allahım ya. Allahım ya mal ya.

sincity dedi ki...

Ya ben oyle demedım, oyle dedıysem bıle o benım esseklıgım, o ılanı alsam alay edecek malzemem yok bılıyor musun o yau derdım:(

bişi diycem 500 dolar verse gezerım onla ben, sonucta beledıye otobusune bınmıyor muyuz, bır saat oyle tıplerle yanyana dıpdıbe. Ona sayarım. (ahlakı karar mekanızmamı tekrar bır gozden gecırmem lazım evet)

Adsız dedi ki...

Var yahu malzememiz:) Hayatında gayet şahane noktalar varmış, benimki de keman, anladın. Senin gitar benim keman. Yarım kalmış bir orkestranın parçaları:)

Ben de durumu ayrıntılı analiz ettiğime göre etik bende eser miktarda imiş sayende bunu anladım. 500 doları yoktur diye düşündüm analiz sonucu olarak:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...