Pazartesi

Pembe bir mezarlık olmak istedi

Güzel insan Gasilhane bana mim paslamış. Kendisine beni nimetten saydığı için teşekkür ediyor ve tombik döner ısmarlıyorum. Ayran da var.


1. Saç bakımın için ne kullanırsın?


Bak bir şimdi burayı okuyan insan, saç dediğin üç tabakadan oluşur ve düz zincirli bir yapıdadır. Dolayısıyla badem yağı vs gibi her bulduğunuz şeyi kafaya sürmeye gerek yok. Zira dışında kalır etki etmez. Sadece organik (soğuk sıkım) hindistancevizi ve avokado yağları saç tellerine nufus eder ama onlar da onarmaz sadece yumuşatır. Onları kullanıyorum işte, berber makası aldım artık kendim kesiyorum saçlarımı sonra da hindistancevizi yağı sürüyorum uçlarına. Islakken taramıyorum ama kuruyken de taramıyorum aradaki o nemlilik evresi önemli o zamanı kaçırdımsa kuru karanfilleri içinde beklettiğim suyu sıkıp tarıyorum sonra. Dökülmesini engelliyor bir de güzel kokuyor.
Fön makinesi, maşa (öyk), düzleştirici kullanarak saçımı kurutmadığım için çok kırılmıyor zaten saçlarım. Silikonsuz şampuan da kullanıyordum ama bu ara saldım Gliss mliss ne bulursam döküyorum şap şap. Sonumuz hayrolsun.

2. Yüz bakımın için ne kullanırsın?


Hiçbir şey. Bu konuda tam bir dangozum hepiniz 40 yaşında 25 gibi görünürken ben Kibariye'nin annesine benziycem, çok korkuyorum. Cildim zaten yağlı/karma arası nemlendirici filan istemiyor. Güneş koruyucu bile kullanmıyorum üşengeçliğimden. Gece de direkt su/jel ile yıkar yatarım, uykuya giden yola taş koyamam.

3. Göz çevresi için ne kullanırsın?


Hiçbir şey. Bknz; yukarısı. Ayrıca göz kremlerine inanmıyorum ama bir patates var. Soğuk soğuk koyunca şişliğini alıyor. Bu arada o göz kremlerinin içeriği yüz kremleri ile aynı sadece parfüm koymuyorlar sanırım, para tuzağı. O kaz ayakları çıkacak arkadaş doğayla savaşmaya gerek yok.

4. Vücut bakımı için ne kullanırsın?


Yemin ederim şu mimin gönderileceği en son insan benmişim. Kendimden utandım yaparken.  Ben banyoda lifle yıkanıyorum duş jeli filan sonra çıkınca da haşır huşur ses geliyorsa Nivea mivea sürüyorum bacaklarıma. Olm siz napıyorsunuz lan bu kadar, bana da söyleyin.

5. El ve ayak bakımı için ne kullanırsın?


Topukları duşta ponzalıyorum, bir de mutlaka oje sürerim el ve ayak tırnaklarıma. Bakım olmadı bu kokoşluk oldu ama olsun. Oje candır.

6. En son kişisel bakım ürünü olarak ne satın aldın?


Diş macunu, diş ipi, fırça. Parayı Oral-B ye gömdüm çıktım.

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok çalışıyosun yoruluyosun bi de bizim saçmalıklarımızla uğraşıyosun:) Gliss kullanma, Nude alıveriym ben sana:)

sincity dedi ki...

yaa ole deme delı mısın, tezgahın altından senın blogu okumak gıbı bır zevkım var benım.

olm solemeyecektım bunu ya soylettın, sus, konusmayalım

git lutfen:((:(:(

:)

Adsız dedi ki...

cok güzel Mim olmus, harikasin ve haklisin, ne yapsak bos o kaz ayaklari cikacak : D

hicadam dedi ki...

Erm kem kum, o adsiz mesajlari silebiliyor musun ?

hicadam dedi ki...

Yeni eglencemi buldum; blog trollugu! =)
Kaptanin seyir defteri gun 1... Evet evet tam da bunu yapacagim =)
Bugun gunlerden hedef olmacilik. Denizaltilara hedef gemi olacakmisiz... Yapmayin etmeyin o torpedolardan biri ya gercekten bizi vurursa dedim, dinlemediler. :( Sonumuz hayir olsun.

Ey blog yazari bu sozum sana! Bol bol su ic ve az blog yaz artik, o popo biraz gezsin dolassin yahu ;) Iyi geceler, yore...

hicadam dedi ki...

Kaptanin seyir defteri, gun 2 ...
Les gibi bir gune uyandim, sanki gemi ben orda olmasam gitmeyecek; " İlla orda duracaksin 6 saat boyunca". Hayir da bi durum olursa obur taraftayim biliyorsunuz...
O kadar uykusuzluga bir de , 5 galaksi bir yerde gerdanligiyla gelen yaslica Vip ile yemek yemenin gerginligi de tuz biber oldu...
Ne varsa velespitte var arkadas; gemi dediginle hoplayamiyosun, ziplayamiyosun...

hicadam dedi ki...

Kaptanin seyir defteri, gun 3 ...
" Gomtanim bi hasta geldi, agzi yuzu kaymis." Antipsikotik yan etkisinin halk agzindaki soylenisi bu... Tam da negzel uyuyordum yahu.
Havalarin sogumasi bir yandan, yedigim patlicanin sebep oldugu reflu diger yandan; bari uykuma dokunmayin arkadas. Sevimsizim sevgili yazar. Umarim sen iyisindir, maluk yin-yangi dengede tutmak lazim. =)

hicadam dedi ki...

Maluk degil yahu malum olacak =)

hicadam dedi ki...

29.08.2012
Kaptanın seyir defteri bla bla...
Saat 02.47, bekledim de gelmedin =)

hicadam dedi ki...

Kaptanin seyir defteri, gunu bilemedim ...
Her yerim ayri agriyo defter, bi ayarini yapamadilar su klimanin...
30 Agustos nobetini de bana kitlemisler, 29 agustosta idrak edebildim. Neyse ki, kendimi hala "Oh mis gibi kara yatagi" diye teselli edebiliyorum. ( YAAA NEREYE MIS GIBI... :(. )

hicadam dedi ki...

Ha bu arada, " Telefon calmadiginda, aramayan benimdir." =)

hicadam dedi ki...

Kaptanın seyir defteri...

Ey blog yazarı neredesinlerle geçti gün! İyisin diy mi? Şehere mi göçtün yoksa? En azından blog yazmıyor yahu!.. Ama, ama... Neyse... Öberin.

hicadam dedi ki...

Offf sıkıldım , ozledim ...

hicadam dedi ki...

Defter...
2 kisilik kamarada 3 kisi de kalinmaz ki... =(

hicadam dedi ki...

Selam gunluk, long time no see...
Dun velespit uzerinde 51 km yol yaptik, dunyanin en egimli parkurunda. Totom isyanlarda, dagi tasi bile oper oldum totoma gosterdikleri nezaketten oturu. Velespit selesi idam sandalyesinden beter imis ey gunluk...
Guya bugun artik baska limana gececektik , ruzgar istemedi gidelim...
Deniz filan var iste, balik avliyor insanlar emekli memurlar gibi.
Bana yine hastet var bundan baska . 9 eylulunu kutlayamadim sevdigim kadinin(izmir) :)
Ha bu arada blog yazari nasillar en sirca kosklerinde, meraktalar mi acaba??? Neyse, öpüyore.

hicadam dedi ki...

Kaptanin seyir defteri, son yaprak...
Drami seviyorum , genlerimde var sanirim. :) Seni uzmek istedim bugun blog yazari ! Neden o zaman burdayim ki ben diye sordum kendime surekli ...
Cok mu ihtiyacin vardi orada bulunmaya? Farkli farkli kimlikleri sariya boyayacak kadar cok mu baglandin? Neden bir kere olsun ihtiyac duymadin ki suraya bakmaya , ya da usenmeyip bisiler yazmaya ... Eminim baktin da bakmazmis gibi yaptin. Cok calisman gerekiyordu degil mi? O guzel beynini baska baska islere yormaktan basitti eminim. Tipki kaos teoreminde oldugu gibi; mininum enerji, maksimum kaos hep... Yahu senin zamanini mi calacaktim cok fazla ? İsteseydin ben sana yardim bile ederdim ki... Herseye rasyonel bak sen emi, hep guclu ol.
Aptal aptal butunlukten uzak cumleler yaziyorum , bir de onlari gereksiz gereksiz paragraflara ayiriyorum. Nasilsa bakip da gozardi edeceksin bu satirlari da , o yuzden cok da umurumda degil.
Cek git oradan artik be kadin, gez dolas ya ! Yakismiyorsun oraya. :( Ya !.. Neyse!..
İgor'u da seslendirmekten istifa ettim ben .
Su ic, az otur poponun uzerine , alkolu azalt, hep gul. Seni mutlu edecek birini bul ve hep mutlu ol. Sevgiyle...

Adsız dedi ki...

Hey There. I discovered your weblog the usage of msn.

This is a really well written article. I will be sure to bookmark it and come
back to read more of your useful info. Thanks for
the post. I will definitely return.

my webpage los angeles dj

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...