Çarşamba

Eski sevgiliyi yakmak

Bak bi şimdi eski sevgilinin sana ne hayrı var sayalım;

Tekrar geri dönme olasılığı, abaza kalmamak,
Bunu geçelim bi kalem. Aynı suda iki kere yıkanırsan ne olur? Cünup olursun. O hatalar tekrarlanır, geçmiş aranıza girer. Öyle bir arkadaşa bakıp çıkayım bahanesiyle hört diye eski sevgilinin hayatına giremezsin, bir sevişeyim de terimi atayım demek olmaz. Başına kalır.

Eski sevgili yakışıklıysa/güzelse onunla hava atmak,
Yapmayın arkadaşlar. Aramızda Jude Law'la, Angelina Jolie'yle çıkanlar varsa onlara hiç lafım yok. Saklasınlar eski sevgililerini, onlara lazım olmayan başkasına olur. Ama bizim Mahmut'la, Ayşe'yle zamanında ha çıkmışsın ha birleşip danaya girmişsin, ne farkı var? Zaten ortalık birbirinin aynısı Zara gömleklerle gezen erkeklerden, bakır/karamel saçlarla salınan kızlardan geçilmiyor. Hepsi bir "Can" hepsi bir "Su". Yanınızdayken gidip yerine başkasını koysam anlamazsınız farkı.

Seni yakından tanıyan birinin dostluğuna ihtiyaç duymak,
Lütfen bak, şurada samimi bir etkileşim içerisine girdik. Kandırmayalım birbirimizi. Eski sevgilinin en son akla gelen özelliği dostluğudur. Bobi mi bu? Güzin abla mı? Eski sevgili. Kimbilir ne kazıklar soktu da gitti? Ayıdan post eski sevgiliden dost olmaz. Üzgünüm.

Ne kaldı başka, hah Skor tablosuna +1,
Dişiyseniz orda burda Şamdan dergisine kapak olan Demet Şener misali "Şu kadar adamla beraber oldum, hiç biri şeyimi tam şey edemedi" demeçleri vermeyeceğinizi düşünüyorum. Hatta evlenene kadar bakire olarak anılmak gibi bir  istek içerisinde de olabilirsiniz ki en doğal hakkınız, sonuçta hangimiz bakire değiliz ki?

Koleksiyoncu ruhlu ve yattığı kızları orda burda anlatan vırtgel ağızlı erkeklere ise şunu demek istiyorum, eski sevgiliniz olan her 1(yazıyla bir) Tuğçe için onun arkadaşı olan en az 4(yazıyla dört) kızdan vazgeçmek zorunda kalıyorsunuz. Uyandırayım dedim, sonuçta devir ekonomi devri.
Hala daha ikna olmadıysanız da gençler, şunu unutmayın bizler de karşı tarafın skor tabelasında +1 değerindeyiz. Arkamızdan terabayt terabayt film çevriliyor.Bence tek başına bu bile onları ortadan kaldırmak için bir sebep.

Görüldüğü gibi dostlar, fazlasıyla ıkınmama rağmen eski sevgilileri muhafaza etmek için sadece 4 tane neden bulabildim ki, biri gerçekten çok boktandı kabul ediyorum (öyle gibi geldi de tam bulamadım hangisi). Oysa eski sevgilileri hayatınızın masaüstünden shift+delete etmek için bir milyondan fazla sebep bulabilirim. Ama yormayacağım kendimi çünkü onları siz zaten biliyorsunuz, içip içip kapıya dayanmasından tut, senin hakkında atıp tutmasını al, kirli geçmişinizle öylece karşında durmasıyla çarp, böl, parçala şerefsizi. Çabuk hırslandım dikkat edersen..

Eski sevgili dediğin pet şişe kılıklıdır, Doğada kendi kendine yok olmaz. Siz göndermezseniz çekmecenin dibindeki yarısı yenmiş gofretler gibi kalır. Ama bayat gofretler. Böcek yapar onlar. Oysa bunun yerine işi biten eski sevgilileri yerine kaldırsanız geçmişiniz tertemiz olur ve yeni sevgililere yer açılır. Çünkü sevgililik olayının bir "bug"unu buldum. İnsanlar bir süre sonra ayrılıyor. Evet. Sonra uzun süre yalnız yaşayamadan başkasını buluyor. Ne oldu, bir sürü eski sevgili. Al başına derdi. Bunların hepsini bir potada eritince de rezil oldular ve çözdüm olayı;
Eski sevgililerinizi yakın!
Açın ateşin altını, gürül gürül. Ayrıldınız diye hemen öküze bağlamayın, romantik de olun biraz. Geçin karşısına şarap için. Şiir okuyun o orada yanarken. Küllerini de gidip okyanusa savurun diyecem ama uçmayayım o kadar, artık neresi olursa deniz, gölet, lavabo, klozet.. dökün gitsin. Bu kadar da duygusal olmayın canım. Çaldırıp kapattıklarına saysın rahmetli.

İşte bu kadar. Şimdi yeni sevgilinize gidip gönül rahatlığıyla "senden önce hiç sevgilim olmadı" diyebilirsiniz. Dişiyseniz ufuuu daha da güzel, kilometreyi sıfırladınız olm bi anda. Bunu biliyorum çünkü Patricia teyzemle düzenlediğimiz ortak bir partiyle tüm eski sevgililerimizi yaktık. Komple balataları filan..
Ps for men: Eski sevgiliniz şişme plastiktense (içinizde var öyleleri biliyorum) yakmayın lütfen. Kokar pis pis. Söndürüp bir kenara koyun, o yine lazım olur.

7 yorum:

the imp dedi ki...

emeğine yüreğine sağlık bacım...

sincity dedi ki...

"adam" ım ben yalnız..:D

the imp dedi ki...

ahaha...sorri yanlış oldu o zaman bacım
afedersin....
aslsdklsd

the imp dedi ki...

Tatildeyim androidden sinsisinsi yanaşıyorum...beni de yakmak lazım...

sincity dedi ki...

sinsiliğin zamanı mekanı olmaz!!

the imp dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
the imp dedi ki...

kız emeseni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...