Çarşamba

Evrime inanmıyorum,

  
ama rekonstrüktif cerrahi diye bir şey var.

(abla, tövbestafurullah senin yüzüne noolmuş, böyle bişey olmuş)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

yarrak gibi olmuş diyeni olmamış:))

sincity dedi ki...

Okuyucularım çok terbiyelidir:) Demet sener den cok tıksınıyorum ya, keske dıyen olaydı:( Agzın bal yesın

Adsız dedi ki...

Of ben tiksiniyorum asıl. En sevdiği şey YSL touche eclat mıdır nedir oymuş. Estetiğe o kadar para verdikten sonra yemin ederim daha parmağımı kıpırdatmazdım. Kadın hala makyaj yapıyo falan. Ne biliym sanki artık HİÇBİŞE yapmaması lazımmış gibi geliyo. Komple değiştirmiş suratı daha neyin touche eclatı ya. ne rötuşu artık:)

sincity dedi ki...

Ya şimdi bilemiyorum eğer touche eclat tan önce bu halinden daha kötüyse benim de en sevdiğim şey touch eclat şu an. Çünkü korkuyorum suratına bakarken, nursuzluk akıyor.
Touche eclatta nasıl balon bir üründür ya kapatıcı desen diil o diil bu diil.

Adsız dedi ki...

bi de 60 küsür. Sephorada denedim, göz altı morluğum oldu sürünce. Dedim hani aydınlatıyodu? Ama size şimdi bi baz sürsem sonra bu sonra fondoten şahane olur, tek bununla olmaz dedi. Ben de o kadar şeyi yaptıktan sonra eclat neden mucize olsun ki dedim. Mucize ürünmüş ya. E yine her boku sürüyolar? Ben mucize diyince gerçekten mucize sandıydım:)

sincity dedi ki...

Aa oyle olmaz o. Gece yatarken en az 100 tl olan bir göz kremimiz var önce onu sürmen lazım, sabah kalkınca da gündüz nemlendiricisi süreceksin (en az 75 kaat da o) sonra kapatıcımız var sonra touch eclat en son fond. Parlama olursa da gün içinde matlaştırıcı pudra sürüveririz artık. Yanlıs kullanmışsın yoksa touche eclat mucıze.
Sıfır maliyet soğuk patates dilimiyle hallediyorum ben hepsini ya. Nasıl olsa 40 yasına geldiğimde demetşenerden daha garıp görünemem.

Adsız dedi ki...

O değil de patates gerçekten işe yarıyor:) Haşlanmışı bile. Bigün de öyle dene hazır haşlanmış varsa:) ezip pat kıvamında sür kurusun, soy. 1 santimlik parçalar halinde soyuluyo öyle jelatindeki gibi güzel soyulmuyo ama iyi bak. Koskoca mucizevi efsanevi YSL TOUCHE ECLAT'tan patatese geldiğin için seviyorum seni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...