Cuma

En sevmediğim huyum herkesi kendim gibi sanmam

Hayatta hiçbir şeyden çekmedim "az" güzelliğimden çektiğim kadar. Lanet gelsin az güzelliğe, yere batsın!

O kadar averajda bir tip var ki bende, güzel desen değilim ama çirkin dersen hayvanlık edersin çirkin de değilim. Sabahları burnum gözüm filan kendi etrafındaki dönüşlerini tamamlayıp olması gereken yere geldiklerinde, geceleri doğru ışıkta durduğumda gayet de giderim var. Ama allah muhafaza bindiğim uçak adaya düşse, çok değil şöyle üç gün taraktan aynadan ayrı düşsem adeta bir küçük ev hayvanı olurum olurum adada, Mahmut dayı olurum.
"Az güzel" olduğum için bariz çirkin kadınlar gibi "amann koyun plesantasına bulansam yine de hayretmez koy götüne en iyisi ben bıyık bırakıp güzel kızlara salak damgası yapıştırayım" diyemiyorum. Ama sokaktaki her üç kadından ikisinde olan (sıradan) fiziksel özelliklere sahip olduğum için ağzımın tadıyla bir "ben dönyanın en gözel garısıyam" kafasına da giremiyorum. Hadi tamam bunlar yok bari "sevimli gibi" kızlardan olaydım hiç yoktan. En azından ortamın "dert babası, erkek kafası" sevimli, sırdaş kızı olur yine bir ekmek yerdim. Üstelik bu kızlara mor kot pantolon, soğanlı dürüm ve yüzlerce aptal kolyeyi aynı anda takmak da serbest.

**by the way, çirkin kadınlardan nefret ediyorum NOKTA. Kimse bana "ama niye ööle diyosun onlar kendi mi seçtikine öle olmayı?" gibi bozuk imlalarla atarlanmasın. Çirkin kadın=kompleksli kadın. Kendine duyduğu nefreti tüyü bitmemiş yetimlerden çıkaran ezikler ordusu. Kadın bile kendinde sevecek bir şey bulamamış senin, benim, Fatmagül'ün suçu ne? (Dikkat ederseniz "az güzel" olduğum için rahatlıkla çirkinlere saydırabiliyorum. Anayasada var bu)

"Az güzelliğin" yılmaz temsilcisi, kahverengi saç/göz sahibi her on kadından dokuzunun idolü Eva Longria..
Kendisi tüm götten bacaklı kadınlara"seks sembolü" olma yolunda umut ışığı olmuştur. Pirimizdir.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Seçkin'den biliyorum kahverengi göz hafif buğday ten çok güzel bişey.. Her yaz yanıp ten sahibi olmaya çalışırdım lisede. Artık bıraktım

kepazeyim dedi ki...

önce thalia, şimdi eva longoria. iyi gidiyosun.

Adsız dedi ki...

Harbiden he thalia eva şimdi sırada kim olsun?

sincity dedi ki...

Yau güzel de herkes o standartlarla J.lopez olamıyor işte.Ben olamıyorum

Ayrıca renkli gözle esmer teni birleştirip voltranı oluşturmak, bi adriana tadı yakalamak gibi hainlikler peşindeyseniz sayın Gasilhane, kınıyorum sizi.

sincity dedi ki...

Valla Megan Fox'a gireyim diyorum ama yemiyor be canlar, soyadı tilki olan kadından korkarım, paralar bizi.

Adsız dedi ki...

Ciğerimi biliyosun sayın yazar:) ama bunlar lisede kaldı. Çünkü esmer olucam derken yeterince tavuğa döndüm, çillerim azdı. Hayaletim ben hayalet kalıcam.

Megan'a gir derim ben. sonuçta görümce saçı var kadında maşalı, daha ne:)

kepazeyim dedi ki...

zooey deschanel diye bi şey çıkmış, o olsun lütfen.

Adsız dedi ki...

keti perinin üvey kardeşiymiş MEH.

sincity dedi ki...

Bazı kadınların esmerleşmesi insanlık suçu, sonu Pınar Altuğ'a kadar varabiliyor allah korusun:(

Megan'a gireceğim o vakit zaten istanbul'u kasaba sanıyordum demiş, yediği kebaplar gözüne dizine dursun. Tuvalete çıkamasın.
Bi de görümce şey dimi, yavuklunun kardesi. Akrabalık ilişkilerinde eltiyi işledim en son. Çok karışık.

sincity dedi ki...

İkinci bi keti periye gerek var mıydı peki? İnsan ziyanlığı hep, üstelik ismi de zor yazılıyor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...