Çarşamba

bi fotoğraf çekilebilir miyiz?

Bugünkü web-sitelemece konumuz gerçekten harcadığım kelimelere değer nitelikte. "Family Photo Awards"
Taa fi tarihinde bir yerde görmüştüm de zamanım yoktu inceleyememiştim. Lanet olsun benim bu zamanımı okul,iş nebleyim arkadaşlık, sosyalleşme vb diye çalan dünya düzenine. Yani eğer dünyada böyle siteler varsa onlara destek vermeliyiz bence, neblem rankinglerini arttırmalı, gugıl denen akbaba tepesine çöküp satın almadan kurtarmalı, içindeki amatör ruhunu korumalıyız filan. Lan olum hiçbişey yapmayacaksanız bile sadece gezinin, böylesini hiçbir "iste gercek kolbastı" videosunda bulamazsınız bak söylüyorum.

Site cidden manyak, millet ailesiyle çektiği fotoları yollamış öyle Photoshop filan yok ha herşey harbici. Tabii terazisine tıklansın diye komşusunun resimlerini filan da gönderenler de var, onlar pis, iğrenç insanlar, onları kaale almıyoruz.
Site yorumlarına gelirsek öncelikle ahaha diyorum babacım siz naaptınız ya? Tamam bir gaflet anında böyle resimler çektirdiniz, oldu içinizdeki lateks dürtülere yenildiniz ama kırkbinbeşyüzkere dedim saklayın şu fotoğraflarınızı diye. Neden diyorum, hadi dünya yokoldu geriye bi sizin bu fotolar kaldı. Buyrun bakalım. Sizin yüzünüzden torunuma torbama rezil olucam aq. "Bizden önceki nesil tam bi freakmiş yea" diyecekler. Boş yere gelecek çağları da dehşete düşüreceksiniz sonra evrim mevrim bi ton dalga.
Eyvallah benim de korkunç resimlerim var. Hele ilkokul yıllarımda kanarya sarısı üniformanın içinde tam da abeciler gibiydim görseniz "lanet gelsin sinsiti" dersiniz. Öyle iğrencim ki geçen çekmecede buldum birkaç tane, kendim olduğunu anlamadan sekiz dakika  dalga geçtim. Sonraki idrak halimi tahayyül edersiniz.

İşte neo-grotekst bir çalışma. Sandalyede oturanların alttaki hatunun abileri olduğu sanılıyor. Ya da ben öyle olmasını temenni ediyorum. Düşünsenize bunun bir grup seks öncesi hatırası olduğunu. Aman allah korusun. Bunu çeken fotoğrafçı da ne içtiyse aynısından istiyorum. Nasıl bir kafa bu kompozisyonu yarabilir abim ya, ortamınız ne, nasıl insanlarsınız siz ?
ps: En sağdaki abiyi Türkiye'den ithal etmiş olabilirler. Aynısından geçende telefon şarjı aldım çünkü.

Bak bunda kendimden bir şeyler buldum işte. Fotoğraf çektirmekten bu kadar nefret etmek ve bu derece bir anti-poker-face. Şimdi bu amca kırk kişiyi poşetleyip rosto yapsa, dilimleyip köpeklere atsa filan arkadaşları "salih abi çok iyi biriydi, arada kahveye gelirdi nasıl böle bişey yaptı anlamadık" derler kesin. Mert özü-sözü bir bi abimiz çünkü o belli. Bi anda geliyorlar demek.
ps: Küçük kıza da yukardan bir şeyler mi gösteriyor üçler-yediler acaba, tövbe estafurullah..

Yukarıdaki adamın sendromunun aynısından bu ablada da var. Bu fotoğraf çekildikten az sonra babaannesini kesip makarnasına katmış ve mirasa konarak süper-lüks teknesinde mohitosunu yudumlamış olabilir. Hiçbirşey olmasa bile o başıboş kahküller zor geçen ergenliğe vurgu yapıyor. Ben ergenin böylesinden korkarım, malımı mülkümü istese veririm arkadaş. Senden isterse sen de ver..

İşte evlilik vaadiyle telef edilen bir genç kızın dramı.. Hatun ne kadar süredir gelinlikle orda oturuyorsa artık kafasına kumrular yuva yapmış, üstü başı ota bağlamış. Adamın da tipinden ne goygoycu, ne dünya sikime minare götümeci olduğu belli..Ne lan o bu yaşta richie-rich saçı yapılır mı,allah cezanı vermesin..

Şok,Şok,Şok ..İşte "Sinsi Yayın Group"un büyük başarısı... Sizler için deminki çiftin balayı fotoğraflarını da ele geçirdik. Ancak çocuk ve ergenlerin ruhsal gelişimi açısından fotoğrafın alt bölümünü keserek yayınlıyoruz. Valla teşekkür borçlusunuz bize. Olum bir tek yukarı taraflar saça sakala kesmemiş o kadar dedim. "Lost" diyorum, "Robinson Cruise" diyorum, kime diyorum..
ps: Şu fotodaki fantezi dünyasını yakalayamayacaksam benzin döküp yakarım ulan bu cinsel hayatı.

İşte "Serpil Çakmaklı Amerika'da doğsa nasıl olurdu" sorusunun cevabı. Yeniden doğuma inanmıyor musun? O halde bir daha düşün şu fotoya bakarak. Benzemiyorsa benzemiyor de delikanlı gibi.
Yalnız ablanın vücudu Cameron Diaz, suratı Ayşen Gruda. Lanet olsun böyle adaletsizliğe.
ps: O kenarı görünen Orkid kanadı olamaz di mi? Yok artık, ben de diyorum niye öyle kasılmış kalmış hatun, meğersem karnı ağrıyormuş. overthefreak.

İdeal evlilik dediğin böyle olur arkadaşım. "iki çocukluyuz- amerikalıyız-orta sınıfız-mutluyuz". Kadın da kendini heder etmiş şu güzel ortam için. Negzel. Gerçi babada bi "lan şu fotoğraf siki bitse de iki duble rakımı içsem ağız tadıyla" bakışı var ama olsun. Tadı tuzu o.
İki çocuk nerde demeyin yau, azıcık dikkatli bakın ikisinin arasında var bir tane. Gördün dimi o sırf saç olan? İkincisini ise amcanın bütün bütün yuttuğundan şüpheleniyorum. O da göbek dekoltesinin içinden el sallıyor bu mutlu tabloda.
ps: Yanlız o çamur gibi şeyi yemeyin. yediniz mi, taze inek bokuydu olum o. piiii..

Hepimiz zorluklar karşısında şu damadın gülümsediği gibi gülümseyebilsek keşke. Bizimkiler de dert mi aq, ya şu çocuk naapsın? Zaten ağır makineliyle evlenmiş (gömücü usulü) sırf gelinliğe iki evin perdeliğini diktirmiş yetmemiş kırmızı koltuk takımının kenarından şerit olayına girmişler, bir de o arkadaki gudubet kaynana mıdır, gollum müdür, deccal midir neyse artık o nur yüzlü var. Teyze sinirden kendini yemiş küçücük kalmış elbisesinin içinde. Adamcağız hala HacıBekirLokumu gibi gülümsüyor. Hüsnü Şenlendirici Style. Evet.
ps: Gerdek esprisi yapmadım dikkat edersen. Bi kalitem var benim, teessüf ederim..

-Senin için saçımı süpürge ettim namık,ühühüh
-Saçın da batsın sen de bat aq. Zamanla dökülür dedim çoğaldıkça çoğaldı. Amip gibi eşeysiz mi ürüyonuz napıyonuz..?
-Ühühühü

İşte evrimin kayıp halkaları, ara geçiş formları..
Rahat uyu sen Darwin abi, ben o konuştuğumuz işi şeyettim...
ps: Hadi o adamdan çocuk yaptın oda karanlıktı belki de sarhoştun suçlayamam ama bari fön olayının suyunu çıkarma be kadın. Üvey misin nesin? O çocuk büyüyen de sormaz mı bunun hesabını?
    ...............................

Ahah yeter kendimi durdurmam gerek. Daha ne kostüm manyakları, fantezi dünyasının esiri olmuş kovboylar, seyirlik pozlar filan vardı ama tuttum kendimi düşene bir tekme de ben vurmadım. Yarın bir gün o ilkokul resimlerimi filan yollarlar buraya neme lazım düşman mı ararsın, anama bile güvenmiyorum.
Neyse işte benden bu kadar valla ama "yetmez ben acıya alışığım daha hızlı vur kırbacı sinsi" dersen, buyrun daha fazlası..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

neden olmasin:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...